از زمانهای قبل برخی از افراد همواره در تلاش بوده اند، از جنبههای گوناگون نسبت با سایر افرداد جامعه متمایز باشند .
این تمایز چه بسا از لحاظ جور خوراکی هم در آنها به دیده میخورد، چرا که آن ها به دنبال نوعی خوراکی نادر، خوشگل و منحصربفرد بودند تا جایی برخی از آنان طلا جواهرات را در منوی غذایی خویش جای داده اند . ست نقره و نیم ست نقره ولی نظریه طلا و جواهرات ی خوراکی اولی بار توسط مصریان باستان ابلاغ گردیده و این فعالیت تنها جنبه تظاهر داشته چرا که فلز طلا و جواهرات هیچ طعمی را بر طعم طعام بیش تر نمی کند .
یک پیتزا تزئین شده با ورقههای طلای 24 عیار حدود 400 دلار ارزش دارااست .
استفاده از طلا جواهرات در خوراکیها بجز بها بیشتر، هیچ خواص دیگری را به غذاهای مختاف طولانی تر نمی نماید .
برای نمونه امروزه میوه، شکلات، دسر و چه بسا نوشیدنیهای مختلفی دیده میشد که با ورقههای طلا پوشیده گردیده و یا در آنان ذراتی از این فلز جان دار می باشد .
طلای خالص به استدلال بی اثر بودن میتواند سوای جذب شدن از دستگاه گوارش فرد بگذرد .
با دقت با خاصیت چکش خواری فلز طلا جواهرات در ورقههای این فلز مقداری نقره نیز استعمال میشود که این نقره نیز در فرآیند تناول کردن طعام مانند فلز طلا بی اثر است .
مصرف طلا و جواهرات خوراکی در برخی از افراد محدودی آلرژی و دل درد می گردد .